Vi värnar om att alla alltid ska känna sig helt trygga i vår gemenskap och begränsar därför våra coworking-utrymmen till medlemmar. Du kan dock ”prova på” utrymmet under ett par timmar, kontakta oss för en rundtur. Är du intresserad av att boka våra mötes- och konferensrum eller evenemangsutrymmen krävs inget medlemskap, välj plats här  för att boka.

Ja! Vi erbjuder två kostnadsfria timmar coworking där du får ”testköra” våra utrymmen och vår gemenskap innan du startar ett medIemskap.

Vi har många! Genom flera olika typer av event, både veckovis och på månadsbasis, uppmuntras våra medlemmar att skapa nya kontakter, lära av varandra och växa. Här hittar du en översikt över event och program.

Vi har flera olika mötesrum som rymmer mellan 4 och 16 personer. De kan hyras per timme för kundmöten, workshops och konferenssamtal.

Hos oss finns alla affärsverktyg du behöver under ett och samma tak. Här är en lista på vilka bekvämligheter du får med medlemskapet:

  • Snabbt Wi-Fi
  • Utskrifter/scanning
  • Kaffe, te, spa-vatten och snacks (även för gäster)
  • Posthantering – tillgängligt för vissa typer av medlemskap
  • Grundläggande kontorsmaterial
  • Reception/Receptionist
  • Stora whiteboards

Vi har öppet för allmänheten måndag – fredag 08:00 till 17:00. Som medlem har du utökad tillgång till våra utrymmen, vi är flexibla för att tillmötesgå just dig och ditt företag. Här ingår bland annat möjligheten att boka rum under kvällar och helger.

Vi värnar om att alla alltid ska känna sig helt trygga i vår gemenskap och begränsar därför våra event till endast medlemmar. Du kan dock boka tid för att ”prova på” våra lokaler under ett par timmar.

Privata kontorsutrymmen kräver normalt långa kontrakt och har relativt höga omkostnader. Våra gemensamma coworking-ytor kan nyttjas flexibelt efter dina behov och du får dagligen omge dig med andra ambitiösa företagare. 

Här finns ett varierat utbud av branscher, exempelvis marknadsföring, juridik, finans och mycket mer.

Hera Hub är mycket mer än bara en gemensam arbetsyta. Det är en gemenskap av likasinnade entreprenöriella kvinnor som knyter kontakter, samarbetar, delar resurser och arbetar tillsammans varje dag. Genom workshops och event erbjuds kontinuerligt det stöd våra medlemmar behöver för att företagandet ska blomstra.

Vi erbjuder flera olika typer av medlemskap i varierande prisklasser. Alla ska kunna hitta rätt ”deal” för just sitt företag. Här hittar du våra medlemskap.

Ta kontakt med Sophia för att boka in en rundtur och för att få en ansökan om medlemskap. Alla potentiella medlemmar intervjuas för att vi ska kunna säkerställa att du har hamnat på rätt plats. Vi ser fram emot att lära känna dig!