ENDAST MEDLEMMAR     |     PUBLIKA

ENDAST MEDLEMMAR

Business Booster

Business Booster erbjuds veckovis och är 1,5 timmes lång workshop kring ett relevant ämne inom företagande. Samtalet styrs av Hera Hub Uppsalas team eller av en medlem, som är expert inom ett visst område. Business Booster är ett perfekt tillfälle för medlemmar att träffas, fylla på kunskapsluckor, samarbeta och bygga nya relationer. 

Writer’s lounge

Writers lounge är en veckobaserad, två timmars intensiv skrivarstuga.
Denna leds av professionella skribenter inom Hera Hub’s team eller av medlemmar i vårt community. Writers Lounge är avsedd för alla medlemmar som behöver eller vill komma igång med sitt skrivande. Du kommer till Writers Lounge med det du behöver skriva för stunden. Det kan till exempel vara ett kontrakt, ett säljbrev, ett blogginlägg eller ett kapitel till din bok. Här stänger vi av alla distraktioner, slutar förhala och skriver! Här handlar det nämligen om produktivitet. Du ges tid och utrymme att producera texter i en bekväm, stödjande miljö där alla ord räknas.

Think Tank


1 gång per månad

 

Under Think Tank erbjuds en till två medlemmar möjlighet att få värdefull feedback på en ny affärsidé, kanske en utveckling eller förändring av ett koncept (pivot). Varje medlem får tre minuter och tre slides på sig för att förklara sina tankar och idéer för vårt community. De får sedan ta del av åhörarnas feedback via en skriftlig enkät bestående av tre specifika frågeställningar.

Det här är ett mycket bra sätt för medlemmar att på ett snabbt och fokuserat sätt få värdefull feedback på till exempel målgrupper, prissättning, potentiella strategiska allianser med mera.


Your deal

1 gång per månad

I denna workshop  samlas medlemmar för att arbeta med och utveckla affärserbjudandet.  Vi utvärderar och söker efter andra sätt att nå nya kunder och/eller potentiella samarbetspartners. Fokus ligger på att se var affären i din verksamhet finns.

BiZ PT – Personlig utveckling för entreprenörer och företagare.

1 gång per månad

Under denna 2 timmar långa workshop lägger vi fokus på den mentala utvecklingen i företagandet.

One Week Challenge

Veckoutmaningen utmanar medlemmar att arbeta “på” sin verksamhet istället för “i” den. Veckan börjar med ett kickoff-möte där alla sätter affärsmål som flyttar verksamheten framåt. Målen görs offentliga i gemenskapen och du uppmanas att be om stöd och dela din framgång i våra privata kommunikationskanaler. Veckan avslutas med ett festliknande möte där vi diskuterar vad vi har åstadkommit och firar våra framgångar!

Veckoutmaningen inträffar vanligtvis intill en kortare semester så att du kan njuta lite extra av vetskapen om att du gjort stora framsteg i din verksamhet!

Utbildningar

HERA HUB SWEDEN

Ta del av Hera Hub som icke medlem

Utveckla ditt entreprenörskap på Varumärkeslägret
Syftet med lägret är att du ska få en djupare förståelse för hur du kan skapa ett större intryck hos dina kunder och din omvärld med ETT unikt, säljande budskap. Hur budskapet hjälper dig att stå stadigt i alla sammanhang då du presenterar ditt företag, oavsett om det är live, i sociala medier eller i tryck.
Tillsammans med Pia Anderson bygger du ditt varumärke metodiskt genom workshops både live och digitalt.
Efter avslutad utbildning har du satt:
  • Företagets vision som tar dig till dina drömmar.
  • Ditt unika, säljande budskap.
  • Din målgrupp och drömkund.
  • Företagets värderingar
  • En strategi för varje kontaktyta med kund.
  • En handlingsplan för nästa år som tar dig till din dröm och dina mål.
Anmäl dig till informationsträff den 12/11 kl 8.30-10.
Varumärkeslägrets upplägg
Steg 1) Digital introduktionskurs till modellen 5Vtill5P om 99 minuter får du direkt då du anmäler dig till lägret.
Steg 2) Workshop Visionen 5/12 kl 9-13
Steg 3) Du jobbar självständigt i den digitala kursen med boken ”Bygg ditt varumärke själv” som du gör var du vill mellan den 5-12 till den 7/2. (Omfattningen är ca 4-5 halvdagar, tid som du bokar med dig själv.)
Steg 4) Workshop  5P strategier, 3 årsmål och handlingsplan för nästa år. 7/2 -2019  kl 9-13.
Utbildningen består av två liveträffar, två digitala utbildningar samt boken Bygg varumärket själv.
Pris:
Medlemmar
11 900 kr plus moms
Icke medlemmar
14 280 kr plus moms
Om du vill veta mer redan nu så bjuder Pia på en kort Varumärkesskola med 5 korta filmer om 5 minuter vardera. Det enda du behöver göra är att anmäla dig på http://www.piaanderson.se/varumarkesskolan/ så du får tillgång till filmerna.

GURU – CARINA GRÖNHOLM

Carina Grönholm driver ViDuNi – Din coaching, sedan tre år tillbaka. Hon är ICF Associate Certified Coach (ACC), Diplomerad ledarskapscoach och certifierad i det DiSC-baserade verktyget PulsAnalys. Med ett mångårigt förflutet inom restaurang- och servicebranschen så är det främst mot denna, ibland lite hårda, bransch hon riktar sig mot. Ledarskapsstöd och teamutveckling med fokus på individen, är ledord.

Med hjälp av coaching, olika verktyg och genom stöttning tar hon fram det bästa ur individen. Låter hen få syn på sina styrkor och hitta strategier för att använda dessa på bästa sätt.
Med inriktning på ledare och team men med fokus på människan strävar hon efter att motivera, stötta och sprida glädje. I syfte att skapa en bättre stämning samt öka produktiviteten i företaget.

Anledningar till att besöka Carina?
– du sitter fast
– du behöver en liten spark där bak
– du behöver bolla en idé
– du saknar verktyg för att ta dig vidare
– balans hem och arbete
Samtalsämnena är obegränsade, Carina är en oberoende part som arbetar under ett tysthetslöfte, det som sägs stannar i rummet!

GURU – JACK LIDBACK

MENTAL TRÄNING OCH BUSINESS COACHING
Mental träning – Precis som elitidrottare kommer du att få använda dig av visualisering, radera mentala hinder och installera önskade mentala tillstånd som optimerar dig att lyckas så bra du kan i ditt företagande och balansera ditt företagande med ditt privatliv.

Business coaching – Genom coaching, övningar och smarta verktyg får du kristallklar tydlighet i var du står med ditt företag, vart du vill, vad du behöver göra och hur du ska ta dig dit.

Kommande program
Bootcamp – starta företag

Har du alltid velat starta eget men saknat vägledning från andra som byggt framgångsrika företag? Här får du platsen, mallarna och den stödjande gemenskap du behöver för få dina idéer i rörelse! Genom StepsToStartups online-plattform går vi igenom 17 viktiga steg som lägger grunden för ditt företag. Stegen inkluderar koncept test, drift, ekonomi, marknadsföring och mycket mer!

Lokala konstnärer Places by Lisbet & Madeleine

Konstutställning och vernissage

Vi är stolta över att stödja kvinnor som är lokala konstnärer och låta dem ställa ut sina alster under 4 månader. Ett vernissage anordnas kort efter att konsten är på plats, öppet för allmänheten. All konst är till salu och kan beskådas måndag till fredag mellan 9 och 5.
På bilden Places by Lisbet & Madeleine

1 dags strategisk planering

En 8 timmar lång workshop som hjälper dig att på ett konkret sätt bygga en färdplan för den fortsatta utvecklingen av ditt företag. Att tänka större och identifiera vad du behöver för att nå de uppsatta målen.

Denna workshop riktar sig mot kvinnor som:
• Har svårt att få tid till att göra en strategisk plan
• Vill ha vägledning och hjälp med att ta nästa steg i rätt riktning
• Är redo att ta sin business till nästa nivå