Hera Hub grundades i Kalifornien 2011 med idén att samla företagande kvinnor under samma tak för att erbjuda dem stärkande co-working. Förutom inspirerande fysiska arbetsmiljöer erbjuder Hera Hub utbildningar, föreläsningar och gemensamma aktiviteter. Sedan 2016 finns vi även i Sverige och jag som tagit det hit heter Sophia W Renemar, du kan läsa mer om mig här.

Vi på Hera Hub älskar entreprenörskap och har en stark tro på att kvinnoägda företag är en viktig nyckel till världens och Sveriges välstånd. Vår idé är att en stark grupp av företagare som stöttar varandra leder till stora framgångar för det enskilda företaget men också för hela samhället. Vi driver vår verksamhet i miljöer där atmosfär och lugna, inspirerande arbetsytor är lika prioriterade som flexibilitet, utbildning och personlig utveckling.

VÅRT UPPDRAG

Vi erbjuder kvinnor en utvecklande, utbildande professionell och  inspirerande arbets- och mötesplats. Här kan soloföretagare möta likasinnade för att samarbeta och bygga sina respektive företag i en stimulerande och vacker miljö.

På vilket sätt är vi annorlunda?

Unika arbetsytor för co-working 

Det är både svårt och enkelt att driva företag. Löpande uppgifter som administration, budget och planering kan ta mycket tid, men är inte svåra att åstadkomma.

Tron på den egna förmågan, att hantera tvivel, fokus och uthållighet, kan vara svårare, men är avgörande för framgång. På Hera Hub lägger vi därför extra stor vikt vid det inre ledarskapet: Entreprenörens/företagarens förmåga att leda sig själv genom uppbyggnaden av företaget. Det är som att ha en PT för din business!

Vi är stolta över att erbjuda unika ytor för arbete och gemenskap där professionalism och utveckling är i fokus. 
Du får:

Lugnt, yrkesmässigt utrymme för co working, designat av kvinnor med ett fokus på kvinnor. Ett särskilt fokus på kvinnor innebär inte att män är exkluderade. 

En unik plats att möta dina kunder på

“Kollegor” och kontinuerliga möjligheter till nätverkande med andra företagare, även utanför Sverige

Flexibelt medlemskap på månadsbasis

Tillgång till veckovisa utbildande, utvecklande workshops och konversationskurser

Inspirationsdagar, kick off, medlemsluncher och AW

Rabatter på professionella utvecklingsprogram

Mer än en arbetsplats

Hera Hub Uppsala är mycket mer än en gemensam arbetsyta. Hos oss blir du en del av ett dynamiskt community av likasinnade entreprenörer. En grupp där alla vill samarbeta, dela med sig av sin erfarenhet och kompetens samt hjälpas åt att bygga och driva sin verksamhet framåt.

Vi vill ge dig en fysisk plattform där du kan samarbeta med samma entreprenörer vecka efter vecka, månad efter månad och därmed bygga djupa relationer, nya samarbetsformer och nya samarbetspartners. Här ses ni varje dag!
Vad kan du åstadkomma när du blir inspirerad, peppad och påhejad i ett community som vill se dig lyckas?🌟

Kontakta Sophia för en rundvandring

VÅRA VÄRDEN

Passion

Produktivitet

Professionalism

Välstånd

Självförtroende

Samarbete

Mentorskap

Integritet

Flexibilitet

Tillväxt

Tillit

Ansvar och redovisning

Levande ekosystem för entreprenörer

Hera Hubs community består av hundratals företagare som stöttar varandra genom samarbete, resurser, bollplank, feedback och mentorskap. Vår plattform har resulterat i att nya företag startats, att nödvändig finansiering säkrats och samarbeten initierats och viktigast av allt, stärka kvinnors närvaro i näringslivet.

Tillsammans med kvinnor i liknande affärssituationer kan du skapa tillväxt i ditt företag. Här är några av de branscher vi besitter kunskap inom:

Teknik | Finans | marknadsföring | Juridik | Personliga tjänster | Utbildning | Ideell verksamhet

Vackra, vårdande och funktionella arbetsplatser

När många som satsar på co-working fokuserar på att skapa typiska kontorsutrymmen väljer Hera Hub en annan väg. Vi utformar platser utifrån dina fem sinnen:

  • Syn – Levande växter, lugnande färger, vacker konst och mjuk belysning
  • Lukt – aromatiska ljus som hjälper dig att slappna av
  • Ljud – avslappnande musik och porlande vatten
  • Känsel – bekvämt arrangerade sittplatser och arbetsstationer med ståplats
  • Smak – nybryggt kaffe, te och frukt

Vi skapar helt enkelt något inspirerande, bekvämt och stimulerande utan att tappa den professionella framtoningen. Arbetsmiljön påverkar din framgång och vi lägger stor vikt vid att bygga inspirerande fysiska platser.

Naturligtvis ingår allt praktiskt du behöver för att jobba ensam, i grupp eller ta emot kunder.

Inspirationen bakom Hera Hub

Hera Hub grundades av Felena Hanson 2011.
Hör henne berätta om hur hon inspirerades till att starta verksamheten.

Questions?  Take a look at our FAQs.

FAQs