Vi hjälper dig som medlem genom att erbjuda utbildande workshops, inspirerande aktiviteter, utvecklande samtal och coaching. 
Du möter dina kunder på en unik plats, i en professionell miljö och bygger på samma gång upp ditt eget varumärke.

Som medlem i Hera Hub investerar du i dig själv när du blir en del av ett community, där målmedvetna entreprenörer stärker och utvecklar varandra samt tar sina verksamheter till en ny nivå.

Soloentreprenörer känner sig många gånger ensamma och isolerade i avsaknad av “kollegor” och bollplank. En ensamföretagare behöver struktur, disciplin och handlingskraft för att ta sitt företag framåt.

Våra medlemspaket är avsedda att passa just ditt behov av tid för arbetsyta, mötes – och konferensrum samt stöd från vårt community.  Medlemspaketen spänner från 900 kr till 4950 kr per månad. Kontakta oss för information gällande innehållet i våra paket.

Vi letar efter dig som vill bli en del av vårt community, bidra med din unika kompetens och ta del av andras. Hera Hub är en sammansvetsad, stöttande grupp entreprenörer och frilansare inom en mängd olika branscher, där alla tror på att samarbete är nyckeln till framgång.

Låter det här som något för dig? Kontakta oss och berätta mer om dig själv.

Ansökan