HERA HUB
SWEDEN

S:t Olofsgatan 9B
753 21 Uppsala
Sweden

Öppet måndag till fredag 9 - 17


Integritetspolicy

Företagspaket

Företagspaket 2018-03-27T16:52:51+00:00

Innovativ kompetensutveckling för ledare och medarbetare i unik co working miljö

Företagspaket – Hera Hub erbjuder företagets/organisationens medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling, inspiration och energiboost i ett dynamiskt community.

Bakgrund

För att utvecklas och skapa innovation behöver vi träffas för att dela idéer, tankar och kunskap.  Något som är själva grundtanken med coworking, som har slagit igenom internationellt och som nu ökar stort även i Sverige och Norden.

Coworking-kontoret är ett svar på nya behov och nya flexibla sätt att arbeta. Här erbjuds en samlingspunkt där människor träffas för att utveckla idéer, utbyta kunskap och nätverka, vilket är avgörande för företags och organisationers  framgång i det ”tankesamhälle” som vi är på väg in i.

Samarbetet mellan organisationer/företag och co working som Hera Hub Uppsala är fräscht och nytänkande och erbjuder boost för medarbetare, nya idéer , utbildning och spännande samarbeten.

Organisationer och företag lockas av den dynamik, den entreprenöriella anda och det innovationstänk som kännetecknar co working och trenden är här för att stanna.

Emprovement space – för medarbetare
She leads – nätverk för kvinnors ledarskap