HERA HUB
SWEDEN

S:t Olofsgatan 9B
753 21 Uppsala
Sweden

Öppet måndag till fredag 9 - 17

Loading...
SWEDEN 2018-02-20T10:53:58+00:00
BLI MEDLEM
UTBILDNING & WORKSHOPS
KONFERENS & MÖTEN
BLOGG

Välkommen till Hera Hub Uppsala, co working för kvinnor

Vad är co working?

Co working är ett koncept där du erbjuds delad arbetsyta, spännande  samarbeten, utbildning, inspiration och bollplank. Det är perfekt för entreprenörer, frilansare, start-ups, oberoende arbetare och intraprenörer. Konceptet erbjuder flexibilitet och kostnadseffektiva lösningar.

Co working rörelsen, som startade för omkring 15 år sedan, har bland annat inneburit frihet för resande, stöd för start-ups och utveckling för enskilda entreprenörer och har också fört med sig alternativa sätt att se på vårt sätt att arbeta idag.

Co working på Hera Hub

Hera Hub Sweden är Sveriges första internationella co working koncept särskilt riktat mot kvinnor. Den första hubben är lokaliserad i Uppsala och här erbjuds kvinnor från en mängd olika branscher, åldrar och erfarenheter en dynamisk, professionell och vacker plats att verka och utvecklas på. Vi erbjuder:

  • Veckovisa utbildande workshops och skrivarstugor
  • Morgonmeditation
  • Strategiska månatliga program
  • Engelsk konversation
  • Medlemsluncher
  • “Gurus” – specialister inom olika ämnesområden

Boka en rundvandring i våra inspirerande lokaler, hör oss berätta om verksamheten under ett av våra frukost-event.

Bli del av Sveriges första  internationella co-working för kvinnor!
Till skillnad från andra nätverk har du tillgång till ett fysiskt kontor och kontinuerliga utbildningar på en daglig basis, bollplank och inspiration.

“Genom att erbjuda arbetsplatser, affärsstöd, verktyg och de resurser du behöver för att bygga ditt företag vill jag att vi tillsammans stärker kvinnors företagsamhet i Sverige”

– Sophia W Renemar

Kontakta oss