BLI MEDLEM
UTBILDNING & WORKSHOPS
Företagspaket

Välkommen till Hera Hub Uppsala 

Utbildning, personlig utveckling och tillväxt för soloentreprenörer och företagare

En PT för dig och ditt företag

Att gå från en anställning till att bli din egen chef som företagare är roligt och kreativt och samtidigt ensamt och svårt. Den tidigare tryggheten i att ha en chef som hjälper dig prioritera och som ger dig lön finns inte längre där. De härliga kollegorna som ger arbetet en extra krydda finns inte heller där….

Nu behöver du lära dig att stå på egna ben som soloföretagare

Du behöver lära dig att driva företag, men framför allt behöver du lära dig mer om dig själv i rollen som företagare. Du behöver andra sorters kollegor; människor som stöttar dig i din utveckling och i uppbyggnaden av ditt företag. Du behöver definiera dina styrkor och dina svagheter, fylla på kunskapsluckor och utveckla din mentala styrka som ett medel för att nå framgång.

Vi ger dig som soloentreprenör och företagare ett professionellt community att verka i, tillsammans med människor från olika branscher, i olika åldrar och erfarenheter.  Här lär du dig mer om dig själv och utvecklas som entreprenör, företagare och människa.

Vi erbjuder:


Veckovisa utbildande workshops och skrivarstugor

Månatliga utvecklande aktiviteter

Medlemsfrukostar och After Work

“Gurus” – tillgång till specialister inom olika ämnesområden

Coacher och mentorer


Investera i utveckling

Du blir medlem i ett fantastiskt community, får tillgång till utvecklande aktiviteter och en plattform för utveckling. Du utvecklas som entreprenör och som människa. Allt du behöver för att bygga ditt företag.

På Hera Hub Uppsala samarbetar och delar vi med oss av vår kunskap, expertis och erfarenheter.

Genom att vara en del av vårt community bidrar du därför också till vår vision: Ökad mångfald, jämställdhet och hållbarhet i näringslivet, via kvinnor som bidrar med nya affärsidéer, affärsmodeller och sätt att driva företag.

Vad är co working?

Coworking är ett är koncept där du kan arbeta ensam, tillsammans med andra. Här erbjuds du spännande  samarbeten, utbildning, inspiration, bollplank och utveckling av ditt entreprenörskap. Det är perfekt för entreprenörer, frilansare, konsulter och intraprenörer. Konceptet erbjuder flexibilitet och kostnadseffektiva lösningar.

Coworking rörelsen, som startade för omkring 15 år sedan, har bland annat inneburit stöd för start-ups, utveckling för enskilda entreprenörer och har också fört med sig alternativa sätt att se på vårt sätt att arbeta idag. Trenden breder ut sig globalt och är här för att stanna.

Boka ett möte för att höra mer om utbildning och personlig utveckling hos oss

Kontakta oss