HERA HUB
SWEDEN

S:t Olofsgatan 9B
753 21 Uppsala
Sweden

Öppet måndag till fredag 9 - 17


Integritetspolicy
Loading...
SWEDEN 2018-04-02T15:44:02+00:00
BLI MEDLEM
UTBILDNING & WORKSHOPS
KONFERENS & MÖTEN
Företagspaket

Välkommen till Hera Hub Uppsala – coworking & community för kvinnor

Investera i ditt entreprenörskap

Coworking är ett är koncept där du som soloföretagare kan arbeta ensam, tillsammans med andra. Här erbjuds du spännande  samarbeten, utbildning, inspiration, bollplank och utveckling av ditt entreprenörskap. Det är perfekt för entreprenörer, frilansare, start-ups, oberoende arbetare och intraprenörer. Konceptet erbjuder flexibilitet och kostnadseffektiva lösningar.

Coworking rörelsen, som startade för omkring 15 år sedan, har bland annat inneburit stöd för start-ups, utveckling för enskilda entreprenörer och har också fört med sig alternativa sätt att se på vårt sätt att arbeta idag. Trenden breder ut sig globalt och är här för att stanna.

Coworking på Hera Hub

Hera Hub Sweden är Sveriges första internationella coworking koncept särskilt riktat mot kvinnor. Den första hubben är lokaliserad i Uppsala och här erbjuds kvinnor från en mängd olika branscher, åldrar och erfarenheter en dynamisk, professionell och vacker plats att verka och utvecklas på. Vi erbjuder:

  • Veckovisa utbildande workshops och skrivarstugor
  • Morgonmeditation
  • Strategiska månatliga program
  • Engelsk konversation
  • Medlemsluncher
  • “Gurus” – specialister inom olika ämnesområden

Boka en rundvandring i våra inspirerande lokaler, hör oss berätta om verksamheten under ett av våra frukost-event.

En viktig samhällsinsats – Vi delar och lyfter varandra

“Genom att erbjudas arbetsplats, affärsstöd, och de resurser du behöver för att bygga ditt företag, investerar du i ditt eget företagande och bidrar samtidigt till att fler kvinnor startar och utvecklar företag. På Hera Hub Uppsala samarbetar och delar vi med oss av vår kunskap, expertis och våra erfarenheter. Genom att vara en del av vårt community bidrar du därför också till att öka kvinnors företagsamhet i Sverige”

– Sophia W Renemar

Kontakta oss