BLI MEDLEM
UTBILDNING & WORKSHOPS
Företagspaket

Välkommen till Hera Hub Uppsala

Co working
Entreprenörsutveckling 
Kompetensutveckling för anställda

Investera i utveckling

Du får en arbetsplats, ett fantastiskt community, utvecklande aktiviteter och en plattform att möta dina kunder på. Du utvecklas som entreprenör och som människa. Allt du behöver för att bygga ditt företag.

På Hera Hub Uppsala samarbetar och delar vi med oss av vår kunskap, expertis och erfarenheter. Genom att vara en del av vårt community bidrar du därför också till att öka kvinnors företagsamhet i Sverige.

Kvinnor och kvinnors företagande är en viktig pusselbit för mångfald, jämställdhet och hållbarhet.

Vad är co working?

Coworking är ett är koncept där du kan arbeta ensam, tillsammans med andra. Här erbjuds du spännande  samarbeten, utbildning, inspiration, bollplank och utveckling av ditt entreprenörskap. Det är perfekt för entreprenörer, frilansare, start-ups, oberoende arbetare och intraprenörer. Konceptet erbjuder flexibilitet och kostnadseffektiva lösningar.

Coworking rörelsen, som startade för omkring 15 år sedan, har bland annat inneburit stöd för start-ups, utveckling för enskilda entreprenörer och har också fört med sig alternativa sätt att se på vårt sätt att arbeta idag. Trenden breder ut sig globalt och är här för att stanna.

Coworking på Hera Hub

Hera Hub Sweden är Sveriges första internationella coworking koncept särskilt riktat mot kvinnor. Den första hubben är lokaliserad i Uppsala och här erbjuds kvinnor från en mängd olika branscher, åldrar och erfarenheter en dynamisk, professionell och vacker plats att verka och utvecklas på. Vi erbjuder:


Veckovisa utbildande workshops och skrivarstugor

Morgonmeditation

Strategiska månatliga program

Engelsk konversation

Medlemsluncher

“Gurus” – specialister inom olika ämnesområden

Boka en rundvandring i våra inspirerande lokaler, hör oss berätta om verksamheten under ett av våra frukost-event.

Kontakta oss