Hera Hub grundades i Kalifornien 2011 med idén att samla kvinnliga företagare under samma tak för att erbjuda dem stärkande, stöttande co-working. Förutom inspirerande fysiska arbetsmiljöer erbjuder Hera Hub utbildningar, föreläsningar och gemensamma aktiviteter. Sedan 2016 finns vi även i Sverige och jag som tagit det hit heter Sophia W Renemar, du kan läsa mer om mig här.

Kvinnliga entreprenörer blir ännu starkare när vi samarbetar , stöttar och delar med oss av kunskaper och erfarenheter. Att dessutom träffas under ett och samma tak för att göra detta, är briljant och viktigt för både den enskilda kvinnan och samhället. Om du också tror det är Hera Hub något för dig. Bli del av Sveriges första co-working för kvinnor, där du till skillnad från andra kvinnliga nätverk även har tillgång till ett fysiskt kontor delat med likasinnade. Genom att erbjuda arbetsplatser, affärsstöd, verktyg och de resurser du behöver för att bygga ditt företag vill jag att vi tillsammans stärker kvinnlig företagsamhet i Sverige.

Vi på Hera Hub älskar entreprenörskap och har en stark tro på att kvinnoägda företag är en viktig nyckel till världens och Sveriges välstånd. Vår idé är att en stark grupp av kvinnor som stöttar varandra leder till stora framgångar för det enskilda företaget men också hela samhället. För att skapa en miljö där det kan ske är atmosfär och vackra, inspirerande arbetsytor lika prioriterade som flexibilitet, utbildning och personlig utveckling. Utvecklande samarbeten är stommen och vi handplockar ofta våra medlemmar för att på så sätt introducera likasinnade för varandra. Sist men inte minst, framgångshistorier är till för att delas och det gör vi ofta.

Vittnesmål från San Diego

“Miljön är inbjudande och ger en känsla av gemenskap, jag har hittat en optimal plats för att skapa på min högsta nivå. Jag får absolut mer gjort än när jag arbetar från mitt hemmakontor . ”  Candace C, Book Publishing

Vårt uppdrag

Vi ska erbjuda kvinnliga entreprenörer en produktiv, inspirerande och professionell arbets- och mötesplats där de kan möta likasinnade för att samarbeta och utvecklas, både privat och inom sina respektive företag.

Våra värden

Passion

Produktivitet

Professionalism

Välstånd

Självförtroende

Samarbete

Mentorskap

Integritet

Flexibilitet

Tillväxt

Tillit

Ansvar och redovisning

Levande ekosystem för entreprenörer

En av våra medlemmar i San Diego beskrev Hera Hub som en “blomstrande entreprenörs ekosystem – en pulserande by med talang och hjärta.” En bra beskrivning av vad vi vill åstadkomma.

Hera Hubs gemenskap består av hundratals kvinnliga företagare som stöttar varandra genom samarbete, resurser, remisser, återkoppling och mentorskap. Vår plattform har resulterat i att nya företag startats, att nödvändig finansiering säkrats och viktigast av allt, livslånga vänskapsrelationer.

Tillsammans med kvinnor i liknande affärssituationer kan du skapa tillväxt i ditt företag. Här är några av de branscher vi besitter kunskap inom:

Teknik | Finans | marknadsföring | Juridik | Personliga tjänster | Utbildning | Ideell verksamhet

Vackra, vårdande och funktionella arbetsplatser

När många som satsar på co-working fokuserar på att skapa typiska kontorsutrymmen väljer Hera Hub en annan väg. Vi utformar platser utifrån dina fem sinnen:

 • Syn – vacker konst, levande växter, lugnande färger och mjuk belysning
 • Lukt – aromatiska ljus som hjälper dig att slappna av
 • Ljud – avslappnande musik och porlande vatten
 • Känsel – bekvämt arrangerade sittplatser och arbetsstationer med ståplats
 • Smak – nybryggt kaffe, te, “spavatten” och snacks

Vi skapar helt enkelt något vackert, bekvämt och feminint, utan att tappa den professionella framtoningen. Arbetsmiljön påverkar din framgång och vi lägger stor vikt vid att bygga inspirerande fysiska platser.

Naturligtvis ingår allt praktiskt du behöver för att jobba ensam, i grupp eller ta emot kunder.

Inspirationen bakom Hera Hub

Hera Hub grundades av Felena Hanson 2011. Hör henne berätta om hur hon inspirerades till att starta verksamheten.

Medlemmens Testimonials

“Jag kan inte rekommendera Hera Hub DC mer. Förutom en bra miljö och ett utmärkt läge har jag fått en fantastisk gemenskap med de kollegor jag delar plats med. Genom medlemsevenemang, guru-timmar, affärsboosters och annat nätverkande lär vi verkligen känna varandra och jag får möjlighet till samarbete och stöd bland ett brett utbud av professionella kvinnor. Jag lovar att du aldrig kommer att vilja arbeta hemifrån igen! ” Lisa L, PR & Kommunikation

“Förutom praktiska resurser för att utveckla mitt företag har Hera Hub gett mig tro och inspiration att hålla igång genom både upp- och nedgångar … och längs vägen. Gemenskapen har gjort det mycket roligare att vara entreprenör.” Vasi H, Författare

På vilket sätt är vi annorlunda?

Unika arbetsytor för co-working – med kvinnan i fokus

Det finns många sätt att utforma kontor och platser för co-working, vi är stolta över att erbjuda unika ytor för arbete och gemenskap där professionalism och kvinnan är i fokus. Du får:

 • Lugnt, yrkesmässigt utrymme för coworking, designat av och för kvinnor
 • Flertal möjligheter till nätverkande med andra kvinnliga företagare
 • Flexibelt medlemskap på månadsbasis.
 • Tillgång till pedagogiska verkstäder och klasser
 • Inbjudningar till privat nätverksbyggande
 • Rabatter på professionella utvecklingsprogram

Mer än en arbetsplats

Hera Hub är mycket mer än en gemensam arbetsyta, hos oss får du gemenskap mellan likasinnade kvinnliga entreprenörer. En grupp där alla är dedikerade till att hjälpa varandra att bygga och driva just sin verksamhet framåt.

I vårt nätverk får du inte bara möjlighet att träffa potentiella affärspartners, entreprenörer och andra nyckelpersoner på sporadiska nätverksträffar. Här ses ni varje dag. Vi vill ge dig en fysisk plattform där du kan samarbeta med samma kvinnor vecka efter vecka, månad efter månad och därmed bygga djupa relationer, nya samarbetsformer och nya samarbetspartners. Vad kan du åstadkomma när du blir inspirerad och påhejad av kompetenta kvinnor varje dag?

Exklusiva nätverksmöjligheter, utbildningar och evenemang

För att säkerställa att våra medlemmar får det stöd de behöver erbjuder vi kontinuerligt specialklasser, workshops och privata tillställningar. Här är några aktiviteter som finns på plats eller online:

 • Fri tillgång till affärsgurus
 • Veckovisa verkstäder som bland annat inkluderar “Business Booster” och “Writers lounge”
 • Månadsvisa event såsom luncher, happy hour och vinprovning
 • Intensiva “plusprogram” genom Hera LABS

Boka en visning och ta reda på hur du kan ta ditt företag till nästa nivå med stöd och vägledning av andra kvinnor.

Samarbete kontra konkurrens

Vårt mantra är att det finns gott om affärer för alla. Om du är oroad över konkurrens via co-working är Hera Hub förmodligen inte ett bra val för dig. I filmen diskuterar grundaren konkurrens kontra samarbete  

Questions?  Take a look at our FAQs.

FAQs