Det här är Sophia – Grundare och ägare för Hera Hub Stockholm

“Att bidra till att stärka kvinnligt entreprenörskap i Sverige är viktigt för att vårt samhälle ska utvecklas gynnsamt. Jag är övertygad om att det kvinnliga sättet att göra affärer och bygga företag på kommer att ha stor påverkan på framtiden. Tillsammans är vi med och skapar en bättre värld för alla”

— Sophia W Renemarc94a5183

Som grundare, ledarskaps- och innovationskonsult på företaget Mindywork har Sophia utvecklat ett stort intresse för personlig utveckling och kraften i förändring. Företaget erbjuder workshops och utbildningar inom innovation, verksamhetsutveckling, projektledning, ledarskap, motivation och drivkrafter.

Det var som förskolechef hon såg möjligheterna i pedagogiken, framför allt hur den gick att applicera på både barn och arbetsgrupper. En intressant kombination som har fascinerat Sophia genom livet. Pedagogiken har senare kompletterats med studier i retorik, PR , praktiskt innovationsarbete och NLP, vilket bland annat lett till titlarna Licensierad NLP practitioner och licensed practitioner för Innovation 360 group.

Sophias erfarenhet är bred och hon har lett grupper inom områden som förskola, skola, information, kundservice, hälsa och träning. Som projektledare för större organisationsförändringar har hon erfarenhet av vad som händer i människor under ett förändringsarbete. Med ett smittsamt engagemang, ett passionerat och inspirerande sätt motiverar hon människor till utveckling och framgång inom många områden.

“Jag förstod tidigt att ledarskap var nyckeln till all form av framgång, men jag såg samtidigt att det finns både ett yttre ledarskap, där du äger titeln ledare, men också ett inre, med vilket du leder dig själv till framgång.”

Sophia W Renemar

Förändring och utveckling är Sophias röda tråd när hon arbetar och hennes ledord är:
* Passion
* Inställning
* Nyfikenhet

  • Ödmjukhet
  • Kraft

Med Hera Hub har hon hittat pusselbiten som för samman kompetenser, egenskaper och passioner på ett och samma ställe.

sofia_at_herahub.com